Akciók

A keresett méretet kiválasztva, csak azok a modellek listázódnak ki, amelyekből van a keresett méret.

Megosztás

Újdonságok

Aerobics női bőr …

Aerobics női bőr magasszárú csizma BL 5352/01 fekete Ár: 45 980 Ft
Új

Rieker női bőr cipő …

Rieker női bőr cipő L3213-35 bordó kombi Ár: 18 990 Ft
Új

Caprice női bőr bokacsizma …

Caprice női bőr bokacsizma 9-25337-27 019 fekete kombi Akciós ár:
32 980 Ft helyett
27 480 Ft
Új

Remonte női bőr cipő …

Remonte női bőr cipő D8771-25 szürke kombi Ár: 24 990 Ft
Új

Waldlaufer női bőr cipő …

Waldlaufer női bőr cipő 364008 412 001 fekete Ár: 21 980 Ft
Új

Szűrők

Sport cipők akció

Outlet

Őszi-téli női cipők, csizmák:

Őszi-téli férfi cipők:

Vízálló cipők

Női cipők, márka szerint:

Férfi cipők, márka szerint:

Kényelmi cipők (H szélességű cipők)

Alkalmi cipők

Táskák

Tavaszi-nyári női cipők

Tavaszi-nyári férfi cipők

Hol található?

Akciós termékek

Jana női bőr cipő …

Jana női bőr cipő 8-24324-25 007 fekete Akciós ár:
21 990 Ft helyett
17 580 Ft

Van Dal női bőr szandál …

Van Dal női bőr szandál 2315820 taupe metál Akciós ár:
19 990 Ft helyett
13 990 Ft

Kotyl női bőr cipő 167 …

Kotyl női bőr cipő 167 ezüst Akciós ár:
21 980 Ft helyett
12 980 Ft

Közösségi oldalak

Google+

Top termékek

Rieker női bőr cipő …

Rieker női bőr cipő 44378-60 bézs/fehér kombi Akciós ár:
17 980 Ft helyett
15 980 Ft

Kotyl női bőr cipő 421 …

Kotyl női bőr cipő 421 fehér kombi (kék/piros) Akciós ár:
19 980 Ft helyett
13 980 Ft

Adatvédelmi nyilatkozat

AZ ADUNK RÁD KFT.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

2014

I.              BEVEZETÉS

 

A jelen adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (a továbbiakban: „Szabályzat”) az
"ADUNK RÁD" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2000 Szentendre, Bogdányi u 5., cégjegyzékszáma 13-09-064381, adószáma: 10703003-2-13; a továbbiakban: „Társaság”) által üzemeltetett www.dumtsacipo.hu internetes honlapon
(a továbbiakban: „Honlap”) elérhető cipő és lábbeli csomagküldő-kiskereskedelem (Dumtsa Cipő Webáruház) útján történő megrendelése során a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket, illetve egyéb lényeges rendelkezéseket tartalmazza.

 

A Honlapra feltöltött személyes adat kezelése és gyűjtése az Európai Unió közvetlenül hatályos jogszabályai, valamint a hatályos magyar jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően történik. A személyes adatok kezelésének vonatkozásában különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Információs törvény”), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs forradalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: „NAIH”) ajánlásai és az általa kialakított adatvédelmi gyakorlat az irányadó. 

A NAIH a Társaságot mint adatkezelőt NAIH-73598/2014. adatkezelési nyilvántartási számon nyilvántartásába vette. 

A Társaság a kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli és a biztonságos adatkezelést elősegítő minden intézkedést megtesz.

II.        ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK

 

Az alábbi értelmező rendelkezések az Információs törvény alapján kerültek meghatározásra:

  1. személyes adat: az érintettel ("felhasználó’) kapcsolatba hozható adat - különösen a felhasználó neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, a felhasználóra vonatkozó következtetés, amely nem minősül közérdekű, vagy közérdekből nyilvános adatnak. Személyes adatnak minősül többek között a név, a lakcím, és az e-mail cím;

 

  1. hozzájárulás: a felhasználó akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

 

  1. tiltakozás: a felhasználó nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

 

  1. adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel rendelkező társaság, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

 

  1. adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők rögzítése.

 

A fentiek alapján a Társaság az adatkezelője minden olyan adatnak, amely személyes adatnak minősül és a Honlapon történő regisztráció során feltöltésre kerül.

 

III.      Az ADATKEZELÉS ALAPELVEI

A Társaság kizárólag olyan személyes adatot kezel, amelynek rögzítése szükséges ahhoz, hogy a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatást a regisztrált felhasználó igénybe vehesse és a Társaság azt szerződésszerűen teljesíthesse.

A Honlap bárki által meglátogatható. A látogatókra vonatkozóan a Társaság nem gyűjt vagy kezel adatot. A Honlapon keresztül elérhető szolgáltatás igénybe vételének előfeltétele azonban a Honlapon történő regisztráció, amely során az alábbi adatokat kell kötelezően megadni:

  • Név
  • Szállítási cím
  • Telefonszám
  • E-mail cím
  • Számlázási cím

 

Személyes adat vagy törvény alapján, vagy akkor kezelhető, ha ahhoz a felhasználó hozzájárul. Ennek megfelelően a Honlapon történő regisztráció során a fenti adatok megadásával és a szolgáltatás igénybevételének megkezdésével a regisztrált felhasználó kifejezetten hozzájárul (i) a személyes adatainak az alábbi, az "adatkezelés célja" bekezdésben meghatározott célokra történő felhasználásához és kezeléséhez; valamint (ii) az adatok Társaság által, a jelen Szabályzatban meghatározott feltételek szerinti tárolásához; továbbá hogy (iii) a Társaság a regisztrált felhasználónak - amennyiben a regisztrált felhasználó azt külön igényelte - hírlevelet küldjön közvetlenül az e-mail címére.

 

IV. ADATKEZELÉS CÉLJA

 

Adatkezelés célja: a regisztrált felhasználók azonosítása és a Honlapon keresztül igénybevett szolgáltatás teljesítése a Társaság által, ahhoz szükséges kapcsolatfelvétel, a regisztrált felhasználó és a Társaság között megkötésre került szerződésből eredő jogok gyakorlása és kötelezettségek teljesítése, regisztrált felhasználók részére hírlevél küldése.

Az adatkezelés időtartama: az adatkezelés céljának megvalósulásáig, törvényben meghatározott egyéb időpontig.

Az adatkezelés jogalapja: az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §.

A regisztrált felhasználó, amennyiben hozzájárult ahhoz, hogy e-mail címére hírlevelet küldjön a Társaság, a hozzájárulását bármikor ingyenesen, korlátozástól és indokolástól mentesen visszavonhatja a vevőszolgálat info@dumtsacipo.hu e-mail címére küldött elektronikus levéllel, illetve a Társaságnak címzett és a Társaság székhelyére postai úton eljuttatott nyilatkozattal is.

 

V.        ADATTOVÁBBÍTÁS, ADATFELDOLGOZÁS

A regisztráció során megadott személyes adatokat a Társaság a felhasználó előzetes hozzájárulása nélkül harmadik félnek – kivéve az adatkezelés céljának megvalósítása érdekében szükséges mértékben szállító vagy futár alvállalkozó részére - semmilyen módon nem adja tovább azon esetek kivételével, amikor az adatok továbbítására a Társaság jogszabályi előírásnál fogva köteles.

A Szolgáltatás teljesítése érdekébe a Társaság a regisztrált felhasználónak a következő adatait bocsátja esetlegesen a szállító vagy futár alvállalkozó rendelkezésére:

  • Név
  • Szállítási cím
  • Telefonos elérhetősége (amennyiben ez a kiszállításhoz szükséges)

A Társaság a kezelt személyes adatok feldolgozására adatfeldolgozói szolgáltatást vehet igénybe. Az adatfeldolgozó szolgáltatása során köteles betartani a jelen Szabályzat, a hatályos vonatkozó jogszabályok, továbbá a Társasággal fennálló jogviszonyát szabályozó szerződés rendelkezéseit.

A Társaság által kezelt személyes adatokra vonatkozóan adattovábbítás nem történik.

 

VI.       NÉVTELEN ADATOK ÉS "COOKIE"-K


A Társaság a Honlapról többségében névtelen információkat gyűjt be, mint például a keresések. Amikor a látogató meglátogatja Honlapot, a Társaság nem gyűjt be semmilyen személyes adatot, amíg a látogató erre felhatalmazást nem ad. A Társaság feldolgozza a névtelen információkat, annak érdekében, hogy az oldal tartalmát tökéletesíthesse, javíthassa. Ennek során a Társaság beépíthet úgynevezett "cookie"-kat, amelyek összegyűjtik a látogató első szintű domain nevét, valamint a hozzáférés dátumát és időpontját. A "cookie"-k önmagukban nem használhatók a látogató azonosságának feltárására. A "cookie" egy olyan fájl, amely a látogató böngésző programjára kerül megküldésre, és a számítógép merev-lemeze tárolja. A "cookie"-k nem rongálják a látogató számítógépét. A "cookie"-kat külső szolgáltatók, - pl. Google -  remarketing céljából felhasználhatják különböző internetes webhelyeken hirdetések megjelenítésére. A böngésző programot be lehet úgy állítani, hogy jelezzen, ha "cookie" érkezik, és ilyen módon a látogató eldöntheti, hogy elfogadja-e az adott "cookie"-t vagy sem.

 

VII.     JOGORVOSLATI JOG

 

A regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - azok törlését a vevőszolgálat info@dumtsacipo.hu e-mail címére küldött elektronikus levéllel, illetve a Társaságnak címzett és a Társaság székhelyére postai úton eljuttatott nyilatkozattal is.

A regisztrált felhasználó kérelmére a Társaság tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa esetlegesen megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A Társaság mint adatkezelő a kérelem kézhezvételétől számított legrövidebb időn belül, de legkésőbb 30 naptári napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes, amennyiben a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos területre vonatkozó tájékoztatási kérelmet a Társasághoz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben a Társaság költségtérítést állapíthat meg.

A Társaság a személyes adatot haladéktalanul törli, amennyiben (i) azt a regisztrált felhasználó írásban jelzi a vevőszolgálat info@dumtsacipo.hu e-mail címére küldött elektronikus levéllel, illetve a Társaságnak címzett és a Társaság székhelyére postai úton eljuttatott nyilatkozattal; (ii) ha kezelése jogellenes, (iii) az adatkezelés célja megszűnt, vagy (iv) az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az NAIH elrendelte.

A Társaság a helyesbítésről és a törlésről az érintett regisztrált felhasználót e-mailen értesíti azzal, hogy amennyiben az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett felhasználó jogos érdekét nem sérti, a Társaság az értesítést mellőzheti.

A regisztrált felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

  • a személyes adatok kezelése kizárólag az adatkezelő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
  • a személyes adat felhasználása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  • a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

A Társaság - az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével - a tiltakozás megtételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 15 naptári nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a felhasználót írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, a Társaság az adatkezelést megszünteti.

Amennyiben az érintett felhasználó a Társaság döntésével nem ért egyet, az ellen - annak közlésétől számított 30 naptári napon belül - bírósághoz vagy a NAIH-hoz (székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., honlap: http://www.naih.hu) fordulhat.

 

A Társaság az érintett felhasználó adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az érintett felhasználó a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

 

A Társaság fenntartja magának a jogot a Szabályzat megváltoztatására, illetőleg az Európai Unió vagy a magyarországi jogszabályok változásai esetén a Szabályzat megfelelő módosítására.

 

Jelen Szabályzat 2014. március 11. napján lép hatályba.

 

Kérjük, hogy csak akkor regisztrálj a Honlapunkon amennyiben egyetértesz a fentiekkel.

Amennyiben az adatvédelemmel, Szabályzatunkkal kapcsolatban bármilyen további kérdésed lenne, úgy kérjük, írd meg azt az info@dumtsacipo.hu e-mail címre.

 

"ADUNK RÁD" Kft.